Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

100 kilót fogyott a nő, aki beszorult egy kajakba

default user icon
MME
Tudta, hogy bajban van, de az utolsó percig nem kért segítséget ez a fiatal nő, aki végül 2 év alatt 100 kilótól szabadult meg.

A harminchat éves Jesee Paquette azután kezdett drasztikus életmódváltásba, hogy beragadt egy kajakba, ahonnan csak segítséggel tudták kihúzni. Az Egyesült Államokban élő, ügyvezetőként dolgozó nő, a harmincadik születésnapja után kezdett látványosan hízni. A helyzet odáig fajult, hogy a repülőgépen már két ülőhelyet kellett foglalni, egyszer le is szállították a súlya miatt, és az utcájukban sem tudott végigsétálni, anélkül, hogy fulladni nem kezdett volna. "Fájt a szívem, kapkodtam a levegőt, fájtak az ízületeim, de még ekkor sem kértem segítséget."- mondta. 

KERÜLD EL A BUKÁST! A SIKERES ÉLETMÓDVÁLTÁS TITKA A NINJA WARRIOR VERSENYZŐJÉNEK SZEMÉVEL

Jesee saját bevallása szerint is ételfüggő volt, egyszerűen képtelen volt leállni az evéssel. A betegsége miatt támogató csoportokba járt, de egészen addig nem tett semmit önmagáért, amíg ő nem lett a legsúlyosabb tag a gyűléseken. "Voltak olyan napok, amikor 8000 kalóriát ettem. Végül 5XL-es lett a méretem és 192 kilót nyomtam"- nyilatkozta a nő, aki bár férje mellett megtalálta a boldogságot, csak azután változtatott az életmódján, hogy egy kiránduláson beszorult egy kajakba. "A gimnáziumban sokat sportoltam, de ezt is elhanyagoltam. Ez volt az utolsó csepp a pohárban, hogy kiálljak az egészségemért. Az elmúlt két év alatt sikerült 92 kilóra lefogynom, de az utazásomnak még nincs vége"- magyarázta a nő, aki napi 2000-re csökkentette a kalória bevitelt, és az edző segítségével újra mozogni kezdett. 

NEM FÉRT BE A KÖRHINTÁBA A TÚLSÚLYOS FÉRFI, EZÉRT LEFOGYOTT 92 KILÓT

"Nincsenek csodák, ahogyan könnyű siker sem létezik. Lemondtam a gyors kajákról, csak sovány húsokat eszem, sok halat és csirkét. A lehető legkevesebb zsírt viszek be a szervezetembe, de a sajtokról is lemondtam. Kenyérről és fehér liszttel készül tésztákról, valamint a cukorral teljesen lemondtam. A mozgást először sétával kezdtem. Ma már napi egy órát sétálok, és hetente eljárok edzőhöz is."

"MEGRAGADTÁK A TOKÁMAT ÉS ZSÍROS DISZNÓNAK CSÚFOLTAK"

Ezek is érdekelhetnek

Friss