Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

10 forint miatt intézték el a szolnoki pizzafutár kocsiját

default user icon
MME
A police.hu írta meg, miszerint egy 29 éves farkaséhes férfi egy másfél méteres farúddal esett neki a helyi pizzafutár autójának. A bűne csupán annyi volt, hogy nem tudott visszaadni tíz forintot a megrendelőnek, akinek ezért elgurultak a gyógyszerei. A nyomozók a fiatalembert felfegyverkezve elkövetett garázdasággal gyanúsítják.

A Tarantino-filmeket idéző jelenetsorozat akkor kezdődött, amikor egy szolnoki családi házhoz érkezett az ételfutár a megrendelt pizzával még hétfőn este. A vacsora kifizetésekor azonban kiderült, hogy a szállítónál nincs elég váltópénz, ezért 10 forinttal sáros maradt a visszajáró rendezésénél.

Nos, a 29 éves férfi ezt annyira zokon vette, hogy némi szóváltás után kisvártatva udvaráról kihozott egy másfél méteres farudat, majd rásózott egy nagyot a futár autójának a tetejére. Az atrocitás ellenére szerencsére személyi sérülés nem történt, anyagi kár viszont annál inkább.

Nem sokkal később az egyenruhások az elkövetőt a lakásán elfogták, majd előállították. A helyi rendőrkapitányság  vele szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

ELFOGYHAT A CUKORMENTES KÓLA A KORONAVÍRUS MIATT >>> 

A CORONA SÖRNEK IS CSÚNYÁN BETETT A KORONAVÍRUS >>> 

ÍGY TARTJA BOMBA FORMÁJÁT KATALIN HERCEGNÉ >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss