Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

1 LIKE = 1 szaloncukor a nélkülözőknek!

default user icon
(x)
Nincs karácsony szaloncukor nélkül! Sokunk számára bizonyára elképzelhetetlen az ünnep, ha nem majszolhatunk kedvünkre hagyományos édességünkből, mégis számos nehéz helyzetű családnak kell erről lemondania. Ezen szeretne változtatni a CHOCCO GARDEN!

1 millió forint értékű adomány összegyűjtésébe fogott a Chocco Garden, melyhez bárki csatlakozhat egyetlen like segítségével, amely ezúttal virtuálisan egy szem szaloncukrot jelent. A társadalmi felelősségvállalás kiemelten fontos a fiatal magyar márka életében, amely kiváló minőségű, ám elérhető árú szaloncukraival már második éve hódít a vásárlók körében.

Csatlakozz te is!

A CHOCCO GARDEN Facebook oldalán található rögzített posztban zajlik a gyűjtés. A bejegyzésre érkező minden egyes like egy szem szaloncukrot jelent a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány és a Szikszói Önkormányzat számára.

Az 1 millió forint értékű adomány összegyűjtéséhez 33.333 db like szükséges, amely elérése a poszt megosztásával is segíthető, így minél szélesebb kör figyelmét sikerülhet felhívni a karitatív megmozdulások fontosságára!

A gyűjtés 2016. december 21-ig tart a miskolctapolcai AVALON PARKBAN zajló adománygyűjtéshez kapcsolódva, így a CHOCCO GARDEN szaloncukrok is az igazi finn Mikulás, Youlupukki személyes közreműködésével kerülnek átadásra a Támogatottaknak.

Segítsünk együtt a nélkülöző családoknak is teljessé tenni az Ünnepet!

 4 ok, miért válaszd a Chocco Garden szaloncukrot! >>> 
Készülj velünk a karácsonyra! Menük, desszertek egy helyen! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss